
EVENTY W RESTAURACJI DĘBOWEJ
W naszej restauracji organizujemy eventy i imprezy okolicznościowe,
o których znajdziesz tutaj informacje.
Najczęściej są to przyjęcia z okazji Andrzejek, Sylwestra, Walentynek.
Odbywają się u nas również bale karnawałowe.
O wszystkim informujemy z wyprzedzeniem -
podajemy datę wydarzenia, menu oraz cena za osobę / parę.
Na imprezy organizowane przez Restaurację Dębową obowiązują wcześniejsze zapisy.
Restaurant Week
Restauracja Dębowa z dumą dołącza do tegorocznej edycji Restaurant Week 2025, jednego z największych festiwali kulinarnych w Polsce. W dniach 4 marca – 17 kwietnia 2025 zapraszamy do spróbowania specjalnie przygotowanego menu, które łączy innowacyjne podejście do klasycznych smaków z najwyższej jakości składnikami.
Menu festiwalowe
Przystawki
-
Rostbef / Tuńczyk / Kapary – Rostbef po angielsku z sosem tuńczykowo-kaparowym i focaccią
-
Borowik / Ricotta / Parmezan – Uszko z ricottą i borowikiem z pianą parmezanową
Dania główne
-
Żeberko / Teriyaki / Ryż / Mango – Żeberko wieprzowe w sosie teriyaki z kokosowym ryżem i sałatką mango
-
Pstrąg / Groszek / Sos kawiorowy / Pomidor – Pstrąg pieczony na puree z groszku, z groszkiem cukrowym, sosem kawiorowym i żelem z pomidora
Deser
-
Czekolada / Pistacja / Kataifi / Rokitnik – "Dubajska czekolada" z żelem z rokitnika
Restaurant Week to doskonała okazja, aby odkryć nowe smaki w wyjątkowej atmosferze. Liczba miejsc jest ograniczona, dlatego zachęcamy do wcześniejszej rezerwacji stolików.
Termin: 4 marca – 17 kwietnia 2025
Rezerwacje: restaurantclub.pl/debowa
Zapraszamy do wspólnego świętowania sztuki kulinarnej i doświadczenia wyjątkowego menu przygotowanego specjalnie na Restaurant Week 2025.


MANAGER:
Dostępność pon.-pt. 8:00-18:00
GODZINY OTWARCIA:
Pn - Czw: 11:00 - 22:00
Pt - Sb: 11:00 - 23:00
Niedziela: 11:00 - 21:00
+48 602 681 422 - restauracja